luni, 16 aprilie 2012

7 lucruri pe care le-am invatat de Paste

Pastele acesta desi a venit cu tot cu oua rosii a fost unul atipic. Privind retrospectiv ultimele 3 zile, undeva aproape de ora  zeilor (adica 3 a.m.) am ajuns la urmatoarele concluzii:

1.MasterChef e cel mai bun show de televiziune culinar pe care l-am vazut pana acum: cel din US nu cel de la noi care mai are mult de lucru la partea de originalitate. Cred ca daca nu am mai incerca sa-i copiem pe altii am ajunge departe.

2.Branza cu mucegai si painea integrala cu seminte facuta de mine merg de minune impreuna si alaturi de un pahar de vin rosu.

3.Quiche-ul e una din cele mai bune inventii ale francezilor si functioneaza perfect ca fel de mancare pentru Paste.

4.Numarul 13 si numele Paul reprezinta pietre de temelie in viata unei femei - pentru cine vrea detalii povestim la un ceai.

5.In momentul de fata bucataria sub toate aspectele si manifestarile ei reprezinta preocuparea numarul 1 pentru mine - Nu, nu ma veti vedea la Masterchef pentru ca nu imi propun sa gust sau sa gatesc carne nici macar pentru 50 000 Eur!

6.A te focusa pe ceea ce vrei si nu pe ceea ce ar putea sa mearga rau e cheia succesului - teoretic stiam asta, practic trebuia sa integrez lectia aceasta la un nivel mai profund. Concentrarea e un lucu magic atunci cand reusesti sa o stapanesti.

7.Expecto Patronum e  vraja care functioneaza! Pour les connaisseurs!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu